Suroviny: Cesto: 60 g masla, štipka soli, 150 g hladkej múky, 4 vajcia.
Plnka: 350 ml mlieka, 1 téglik šľahačkovej smotany, 1 balíček čokoládového pudingu, 50 g kryštálového cukru, 3 broskyne, 150 g malín alebo iného ovocia, 1 balíček stužovača šľahačky, 1 PL práškového cukru
Postup: Do hrnca dáme zovrieť 250 ml vody, maslo, soľ. Vsypeme všetku múku, stále miešame, až sa cesto oddeľuje od dna nádoby. Hrniec odstavíme, cesto necháme trochu vychladnúť, potom ručným šľahačom postupne vmiešame vajcia. Rúru predhrejeme na 200 °C, plech vystelieme papierom na pečenie. Zdobiace vrecúško s väčším nástavcom naplníme cestom, na plech postupne nastriekame 12 ružičiek. Pečieme 35 - 40 min, necháme vychladnúť. Z mlieka, cukru, pudingového prášku uvaríme čokoládový puding, necháme vychladnúť, občas premiešame. Olúpané broskyne pokrájame na dieliky, maliny opláchneme. Zo smotany a stužovadla vyšľaháme šľahačku, ktorú zmiešame s vychladnutým pudingom. Veterníky priečne rozkrojíme, na spodnú časť natrieme krém, poukladáme ovocie, priložíme vrchnú časť, posypeme práškovým cukrom.