Suroviny (pre 8 porcií): 175 g maslových keksov, 120 g masla, 50 g horkej čokolády, 500 g polotučného syra, 400 g sladkého kondenzovaného mlieka, kandizovaná pomarančová šťava
Postup: Keksy vložíme do vrecúška a rozdrvíme. V miske spracujeme rozdrvené keksy s maslom a biskvitovú zmes roztlačíme na dno a boky nádoby na pečenie. Na 8 minút dáme do rúry predhriatej na 190 °C. Na vodnom kúpeli rozpustíme čokoládu na hladkú hmotu. Vo väčšej mise ručným šľahačom vymiešame mäkký syr a kandizované mlieko, neskôr pridáme roztopenú čokoládu a vyšľaháme. Spenenú čokoládovú zmes vylejeme na upečený biskvit. Celú noc necháme chladnúť v chladničke. Na druhý deň ho ozdobíme pomarančovou kôrou a podávame.