Suroviny (1 plech):
Cesto: 1 žĺtok, 150 g práškového cukru, 250 g Palmarinu, 400 g hladkej múky, 1 balíček vanilkového cukru, 2 PL kakaa, 1/2 balíčka prášku do pečiva, tuk, múka.
Plnka: 750 g tvarohu, 1 balíček vanilkového cukru, 240 g práškového cukru, 1 PL Solamylu, 4 vajcia, 4 PL vody
Postup: Žĺtok, práškový, vanilkový cukor zmiešame s Palmarinom, múkou, práškom do pečiva, kakaom, vypracujeme vláčne cesto, odložíme na 1 h do chladničky. Tvaroh, žĺtky, Solamyl, oba druhy cukru vymiešame, z bielkov vyšľaháme sneh, nakoniec vmiešame 4 (Pl vody, zmiešame s tvarohovou zmesou. Plech vymastíme tukom, vysypeme múkou, nastrúhame 3/4 cesta, naň dáme plnku, na ňu nastrúhwame zvyšné kakové cesto. Pečieme v rúre pri 175 °C 20 m.