Suroviny (na jednu tortu): Cesto: 3 vajcia, 150 g kryštálového cukru, 20 g polohrubej múky, tuk na vymastenie formy, múka na vysypanie formy

Krém: 2 mandarínkové kompóty, 300 ml sladkej smotany, 2 balíčky vanilkového pudingu bez varenia.

Zdobenie: ovocie podľa chuti

Postup: Vajcia vyšľaháme s cukrom, pridáme preosiatu múku a opatrne premiešame premiešame. Cesto vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy. Pečieme pri teplote 180 °C 30 min. Na krém zlejeme šťavu z mandarínkových kompótov a pridáme 500 ml vody. Zamiešame, prisypeme pudingové prášky a vymiešame. Sladkú smotanu vyšľaháme dotuha, zľahka ju primiešame do pudingu. Primiešame polovicu mandariniek vymiešame do krému. Na vychladnutý korpus natrieme hrubú vrstvu krému. Tortu na niekoľko hodín dáme do chladu. Po stuhnutí ozdobíme povrch mandarínka a iným ovocím.