Suroviny (12 kúskov): 225 g pražených cereálií, 50 g lieskových orieškov, 50 g masla, 25 g horkej čokolády
Plnka: 350 g tvarohu, 100 g práškového cukru, 200 ml bieleho jogurtu, 300 ml šľahačkovej smotany, 1 balíček želatíny, 3 PL vody, 175 g rozpustenej horkej čokolády, 175 g rozpustenej bielej čokolády
Postup: Cereálie dáme do plastového vrecúška a rozbijeme ich tĺčikom na mäso. Potom ich zmiešame s v miske s posekanými orieškami. Maslo a čokoládu spolu rozpustíme a vlejeme do cereálií, dobre premiešame. Dáme do tortovej formy, kde masu dôkladne utlačíme, napríklad dnom pohára.
Plnka: zmiešame (vymixujeme) syr s cukrom, pridáme jogurt, potom aj vyšľahanú smotanu. Želatínu rozpustíme vo vode a necháme vychladnúť. Pridáme ju k ostatnému. Obsah misky rozdelíme na polovice. Do jednej vmiešame rozpustenú bielu čokoládu, do druhej horkú. Potom obe vlejeme do tortovej formy na utlačené cereálie a oriešky. Aby vznikol mramorový efekt, čiernu a bielu zmes opatrne premiešame tak, aby sme neporušili spodnú časť torty.