Suroviny (pre 8 osôb): Cesto: 6 vajec, 300 g kryštálového cukru, 200 g polohrubej múky, 100 g mletých orechov

Krém: 500 mlieka, 250 g masla,, 1 1/2 balíčka vanilkového pudingu, 200 g práškového cukru, 2 PL rumu

Na zdobenie: čokoládová pena, 5 PL mletých orechov, želatínové bonbóny

Postup: Oddelíme žĺtky od bielkov. Z bielkov a cukru ušľaháme tuhý sneh. Do snehu vyšľaháme žĺtky. Múku zmiešame s orechmi a zľahka ju premiešame do bielkovinovej zmesi. Cesto vylejeme do tortovej formy v tvare srdiečka, ktorú sme natreli tukom a vysypali hrubou múkou. Pečieme v rozohriatej rúre pri teplote 180 °C asi 20 minút. Krém: Z mlieka a pudingového prášku za stáleho miešania uvaríme hustý krém. Vychladnutý korpus rozrežeme na tri časti. Dve tretiny krému použijeme na spojenie plátov. Zvyšok odložíme na zdobenie. Povrch srdiečka polejeme čokoládovou penou a počkáme až stuhne. Bočné strany torty potrieme krémom a posypeme mletými orechmi. Vrch torty zdobíme zvyšným krémom a bonbónmi.