Suroviny: 4 vaječné bielky, 1 lyžička citrónovej šťavy, 250 g cukru
Plnka: 600 g rôzneho bobuľového ovocia, 100 g tvarohu, 300 g sladkej smotany, 30 g práškového cukru, 2 ČL citrónovej šťavy
Postup: Rúru predhrejeme na 120 °C (teplovzdušnú nastavíme na 100 °C bez predhrievania). Plech vystelieme papierom na pečenie. Bielky vyšľaháme na tuhý sneh. Aby držal, pridáme doň citrónovú šťavu. Po lyžiciach prisýpame polovicu cukru a ďalej šľaháme. Zvyšok vsypeme naraz. Sneh musí byť naozaj hustý. Zo snehu vytvoríme na plechu dva kruhové pláty. Snehovú masu dáme do vyhriatej rúry a 3/4 hodiny až hodinu ju tam skôr sušíme ako pečieme. Popučené ovocie zmiešame s tvarohom. Smotanu dotuha vyšľaháme, postupne pridávame práškový cukor a citrónovú šťavu. Vmiešame do ovocného krému, zakryjeme druhým plátom a potrieme zvyškom krému.
Vrch torty zdobíme celým ovocím.