Suroviny (pre 4 osoby): 2 strúčiky cesnaku, 1 červená čili paprička, 20 g zázvoru, 400 g kuracích pŕs, 250 ml kokosového mlieka, 2 PL ryžovej omáčky, 6 PL limetovej šťavy, 2 PL sezamového oleja, po 1 ČL pomletej kurkumy a koriandra, biele korenie, 100 g pražených arašidov, 1/2 ČL cukru, 3 PL sójovej omáčky
Postup: Cesnak očistíme a rozdrvíme. Čili papričky rozrežeme, odstránenie jadierka, nadrobno nasekáme. Zázvor olúpeme a nadrobno pokrájame. Kuracie prsia pokrájame pozdĺžne na pásiky, ktoré postupne po celej dĺžke ponapichujeme na špajdle. Zmiešame kokosové mlieko, rybaciu omáčku, limetovú šťavu a sezamový olej. Do zmesi pridáme cesnak, kurkumu, koriander a štipku korenia. Mäsové ražníky zalejme marinádou a necháme 1 h odležať. Zázvor, arašidy a papričky nadrobno, posekáme, pridáme zvyšné kokosové mlieko, 1 PL limetovej šťavy, cukor a sójovú omáčku. Ražníky grilujeme 5 m a podávame s omáčkou.