Suroviny (4 porcie): 600 g kuracích rezňov, olej, soľ, mleté čierne korenie, 3 stredne veľké cibule, 25 sušených húb, muškátový kvet, bobkový list, celé nové korenie, 100 g masla, 2 PL hladkej múky, 2 dl mlieka, 2 dl šľahačkovej smotany, hubový bujón, kryštálový cukor, ocot, 800 g uvarených cestovín
Postup: Rezne nakrájame na rezančeky, osolíme, okoreníme, restujeme 4 m. Prilejeme hubovú omáčku, krátko podusíme. Pridáme uvarené cestoviny, prehrejeme hneď podávame. Hubová
Omáčka: Sušené huby namočíme do studenej vody, necháme 1 h napučať, scedíme. Na drobno nakrájanú cibuľu na oleji opražíme do zlatista, pridáme hu by,bobkový list, krátko podusíme, podlejeme vodou, pridáme kocku hubového bujónu, varíme 30 m, potom prilejeme mlieko. Po zovretí zahustíme zápražkou z masla a múky. Krátko prevaríme, prilejeme šľahačkovú smotanu a štipku muškátového kvetu. Dochutíme cukrom, octom odstavíme, primiešame kúsok masla.