Suroviny: 700 g mäsa z hovädzieho chrbátu, 1/2 cibule, 4 - 5 kusov mladých cibuliek, 1 plechovka ošúpaných paradajok, 2 čerstvé paradajky, 2 - 3 dl mäsového vývaru,1 limeta, 0,5 dl vodky, 1 kg zemiakov, 0,5 dl oleja, štipka cukru, 1/2 viazaničky čerstvého koriandra, soľ, mleté čierne korenie, worchesterská omáčka, 1/2 viazaničky petržlenu
Postup: Mäso z hovädzieho chrbta nakrájame na hrubšie plátky, osolíme, okoreníme. V panvici rozpálime trochu oleja a mäso na ňom upečieme. Ošúpané paradajky, mladú cibuľku nakrájanú na drobno, cibuľu nakrájanú na kolieska, ako aj korenie sušené a čerstvé nahrubo rozmixujeme v mixéri. Čerstvé paradajky nakrájame na malé kocky a na troške rozpáleného oleja ich troška podusíme s rozmixovanou masou. Zalejeme mäsovým vývarom a necháme dôkladne prejsť varom. Ochutíme vodkou a worchestewrskou omáčkou. Zemiaky umyjeme a v šupkách ich nakrájame na kúsky. Do pekáča nalejeme niekoľko kvapiek oleja, zemiaky osolíme, okoreníme a pečieme, až kým nezmäknú.
Pred podávaním poukladáme mäso na zemiaky a na mäso pridáme naberačkou ragú. Nakoniec tanier ozdobíme čerstvým voňavým korením a mladou cibuľkovou vňaťou.