Suroviny (na 60 kusov): 130 g kokosového tuku, 100 g masla, 250 g práškového cukru, 3 g kakaa, 250 g kokosovej múčky, 1 polievková lyžica rumu, 1 polievková lyžica sladeného mlieka, 100 g čokolády na varenie
Postup: 100 g teplého rozpusteného tuku zmiešame s maslom, cukrom a kondenzovaným mliekom. Zmesi dobre vyšľaháme. Do vyšľahanej zmesi pridáme rum, preosiate kakao a 200 g kokosovej múčky. Vymiešame hustú hmotu a necháme ju mierne stuhnúť. Potom z hmoty vytvarujeme malé guľôčky, ktoré necháme v chladničke dobre stuhnúť. Čokoládu a zvyšný tuk rozpustíme vo vodnom kúpeli. Pripravené guľôčky namáčame v čokoláde, obaľujeme strúhaným kokosom a nakoniec vkladáme do papierových košíčkov.