Suroviny: Pizza: väčší pizzový korpus, menšia šálka pesta, 2 - 3 ks vyzretého plesňového syra (Hermelín), 6 - 8 kreviet, 6 - 8 koktailových paradajok.

Pesto: 1 hrnček čerstvej bazalky, 30 g olúpaných vlašských orechov, 50 g strúhaného ementálu, 50 g strúhaného parmezánu, 2 strúčiky cesnaku, 3 PL olivového oleja

Postup: Pizza - Na korpus poroztierame pesto, naložíme krevety, na kúsky natrhaný syr. Paradajky prekrojíme na polovice ev. štvrtky, rozložíme na korpus. Zapečieme v rúre 20 m.

Pesto: Všetky suroviny okrem oleja dáme do mixéra, mixujeme pri vysokých obrátkach 2 - 3 m, až do rozmelnenia a premiešania, potom pomaly prilievame olej, až sa vytvorí tvrdé cesto. Dá sa použiť hneď alebo uložiť do pohárov.