Suroviny: 250 g mascarpone, 80g práškového cukru, 200 g netučného tvarohu, 1 ČL vanilkovej esencie, strúhaná kôra z 1 pomaranča, 1/2 balíčka želatíny, čerstvé drobné bobuľové ovocie

Postup: Mascarpone, cukor, vanilkovú esenciu dáme na liatinovú panvicu, pomaly ohrievame, až sa cukor rozpustí, odstavíme, necháme 15 min chladnúť. Primiešame tvaroh. Do menšej misky dáme pomarančovú kôru. šťavu, navrch nasypeme želatínu, necháme 2 - 3 min napučať, potom položíme nad hrniec s vriacou vodou, aby sa želatína rozpustila. Zmes rýchlo rozmiešame v mascarponovej zmesi. Rozlejeme do 6 formičiek, necháme chladiť 1 - 2 h, aby zmes stuhla. Formičky ponoríme na niekoľko sek do horúcej vody, obsah vyklopíme na tanieriky, podávame bobuľovým ovocím.