Suroviny (1 plech): Cesto: 4 vajcia, 250 g kryštálového cukru , 10 PL oleja, 8 PL vody, 250 g hladkej múky špeciál, 1 bal. prášku do pečiva.
Plnka: 600 ml mlieka, 4 PL kryštálového cukru, 2 bal. Zlatého klasu, 250 g rastlinného tuku, 1 ČL kakaa. Na potretie: 250 ml šľahačkovej smotany, 1OO g čokolády na varenie
Postup: Vajcia vyšľaháme s cukrom, pridáme preosiatu múku s práškom do pečiva, vodu, olej. Cesto dáme na plech vystlaný papierom na pečenie, pečieme pri 180 st 20 - 25 min. Z mlieka, Zlatého klasu, cukru uvaríme hustú kašu, necháme vychladnúť. Primiešame maslo, kakao, rozmixujeme. Plnku natrieme na cesto. Vyšľaháme smotanu, natrieme na plnku, navrch nastrúhame čokoládu.