Suroviny (20 kusov):
Cesto: 9 vajec, 9 PL kryštálového cukru, 9 PL polohrubej múky, 1 balíček kypriaceho prášku, 1 Pl kakaa, 1 PL mletých orechov.
Krém: 1,5 l mlieka, 3 vanilkové pudingy, 9 PL kryštálového cukru, 1 vanilkový cukor, 250 ml rumu, 200 g mletých orechov, 100 g hrozienok, 50 g posekaných orechov
Postup: Z bielkov a kryštálového cukru ušľaháme sneh, postupne pridávame žĺtky, preosiatu múku s kypriacim práškom. Cesto rozdelíme na 2 časti, do jednej zapracujeme kakao, do druhej mleté orechy. Obe cestá upečieme samostatne na plechu vyloženom papierom na pečenie v rúre vyhriatej na 180 °C. Hrozienka namočíme do rumu. Z mlieka, cukru, pudingového prášku uvaríme podľa návodu hustý krém, ktorý rozdelíme na 3 časti. Vychladnuté biele cesto zľahka pokvapkáme rumom, natrieme 1/3 pudingu, posypeme hrozienkami, tie prikryjeme kakaovým cestom, pokropíme rumom, natrieme časťou krému, posypeme mletými orechmi. Na ne položíme orechové cesto, pokropíme rumom, potrieme zvyšným pudingom. Posypeme hrozienkami a hrubšou vrstvou posekaných orechov. Dáme do chladu stuhnúť.