Suroviny:
Cesto: 5 vajec, 140 g hladkej múky, 100 g kryštálového cukru, 100 g rozpusteného masla, 0,5 dl vody, 0,5 dl oleja, tuk na pomastenie a múku na vysypanie formy. Čokoládový krém: 200 g čokolády na varenie, 200 g smotany na šľahanie, 4 dl mlieka, 100 g kryštálového cukru, 1 vanilkový puding v prášku (40 g).
Orechový krém: 200 g masla, 150 g nasekaných vlašských alebo lieskovcových orechov, 100 g práškového cukru, 50 g ríbezľového džemu, 2 PL rumu. Mliečna hmota: 200 g práškového cukru, 2 PL medu, 100 g mlieka, 1 PL cukru, voda podľa potreby, potravinárske farbivo
Postup: Vajcia s cukrom vymiešame dopenista, po častiach vmiešame múku, pridáme vodu, olej. Vypracujeme cesto, dáme ho do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy, pri teplote 180 °C pečieme 25 min. Čokoládový krém: uvaríme mlieko s pudingovým práškom, pridáme cukor, rozlámanú čokoládu, za stáleho miešania necháme vychladnúť, nakoniec vmiešame ušľahanú smotanu.
Orechový krém: dopemnista vymiešame zmäknuté maslo s cukrom, pridáme džem, nakoniec pomleté orechy, rum. Vychladnutý korpus rozkrojíme na 3 pláty. Prvý potrieme čokoládovým, druhý orechovým krémom priklopme tretím. Mliečna hmota: Na doske spracujeme všetky suroviny, podľa potreby ju zafarbíme, potrieme ňou tortu, pokrájame na porcie. Ozdobíme marcipánovými kvetmi.