Suroviny: Cesto: 90 dkg hladkej múky špeciál, 10 dkg práškového cukru, 2 kocky baleného droždia, 4 dl polotučného mlieka, 5 Pl oleja, 1 balíček vanilkového cukru, 1 balíček prášku do pečiva, štipka soli, 2 vajcia.
Plnka: 1/2 l polotučného mlieka, 2 balíčky čokoládových pudingov, 4 PL kakaa, 30 dkg kryštálového cukru, 250 dkg Hery alebo Palmarinu
Postup: Z mlieka, cukru, pudingových práškov uvaríme hustý puding. Do mierne vychladnutého pridáme tuk, necháme vychladnúť. Z uvedených surovín vypracujeme cesto, necháme 15 min vykysnúť. Rozdelíme na 6 dielov, každý rozvaľkáme na obdĺžnik, naplníme plnkou, urobíme záviny. Po 2 záviny spojíme do vrkoča vzniknú 3 pletenky, necháme ich mierne nakysnúť. Dáme na vymastený a múkou vysypaný plech, povrch potrieme rozmiešaným žĺtkom, alebo celým vajcom. Pečieme v stredne vyhriatej rúre 40 m. Po vychladnutí posypeme práškovým cukrom s vanilkou.