Suroviny: 6 vajec, 180 g kryštálového cukru, 100 g hrubej múky, 4 PL horúcej vody, prášok do pečiva, 100 g nadrobno posekaných orechov, jahodový džem.

Plnka: 4 vajcia, 180 g kryštálového cukru, 20 g kakaa, 250 g masla. Poleva: po 100 g masla a čokolády, 100 g masla

Postup: Vajcia s cukrom vyšľaháme do peny. Za stáleho miešania pridáme po lyžiciach horúcu vodu. Zľahka vmiešame múku s práškom do pečiva a orechy. Cesto rozotrieme na vymastený a hrubou múkou vysypaný plech. Upečený, vychladnutý plát potrieme džemom, potom kakaovou plnkou, na ktorú poukladáme polovice jahôd. Nakoniec navrstvíme svetlú plnku. Necháme v chladničke stuhnúť, potom vrch potrieme čokoládovou polevou (maslo a čokoládu rozpustíme nad parou.

Plnka: Vajcia a cukor šľaháme nad parou do zhustnutia. Po vychladnutí pridáme mäkké maslo, vymiešame dohladka. Plnku rozdelíme na 2 časti. Jednu necháme svetlú, do druhej vmiešame kakao.