Suroviny(24 ks): 4 vajcia, 200 g kryštálového cukru, 2 balíčky vanilínového cukru, 80 g hladkej múky, 20 g maizeny, 2 PL kakaa, 2 VL kypriaceho prášku, 8 plátkov želatíny, 500 g tvarohu, 1 šľahačková smotana, kôra z 1 citróna
Postup: Plech (35x40 cm) vyložíme papierom na pečenie. Vajíčka rozdelíme na žĺtky a bielky. Bielky ušľaháme s 4 Pl studenej vody a štipkou soli. Postupne pridávame 100 g cukru a 1 balíček vanilínového cukru. Žĺtky vyšľaháme s preosiatou múkou, maizenou a kypriacim práškom do pečiva a kakaom. Zmes zmiešame s vyšľahanými bielkami a vylejeme na plech. Pečieme v rúre vyhriatej na 175 °C 15 min. Želatínu namočíme do vody a necháme napučať. V mise zmiešame tvaroh, 100 g cukru, balíček vanilínového cukru a kôru z citróna. Zo želatíny vytlačíme prebytočnú vodu a pri nízkej teplote ju rozpustíme. Primiešame 2 - 3 PL tvarohu, potom zmes vlejeme do tvarohu a premiešame. Vyšľaháme šľahačku, primiešame k tvarohu so želatínou. Zmes natrieme na vychladnutý kakaový korpus, povrch vyhladíme. Na tvarohovú plnku môžeme naukladať rôzne druhy ovocia (plátky broskýň a i). Jemne poprášime práškovým cukrom, necháme aspoň 1 h v chlade.