Suroviny (1 plech): Cesto: 250 g tvarohu, 250 g hladkej múky, 250 g mäkkého masla, 2 - 3 PL kryštálového cukru, štipka soli

Plnka: 2 broskyne z konzervy, 100 g kompótových višní, 100 g marcipánu, 2 PL citrónovej šťavy, 1 žĺtok, 1 PL šľahačkovej smotany

Postup: Tvaroh necháme odkvapkať, zmiešame ho s múkou, maslom, cukrom a vypracujeme hladké cesto. Necháme 30 min chladiť. Na pomúčenej doske vyvaľkáme obdĺžnik 40x55 a pokrájame ho na 12 štvorcov so stranou 13 cm. Zo zvyšného cesta vykrojíme 12 malých koliesok. Rúru predhrejeme na 200 °C. Marcipánovú hmotu nakrájame na 12 tenkých plátkov a rozdelíme na každý štvorec cesta. Na marcipán poukladáme nakrájané odkvapkané ovocie a pokvapkáme citrónovou šťavou. Všetky štyri rožky stlačíme strede nad plnkou a toto miesto prikryjeme kolieskom cesta. Žĺtok rozšľaháme so smotanou, potrieme koláčiky a dáme na plech.

V predhriatej rúre pečieme 20 min.