Suroviny (6 osôb): Cesto: 15 g práškového cukru, 250 g hladkej múky, 5 vajec, 200 g práškového cukru, 5 PL oleja, 5 PL teplej vody, 25 g nastrúhanej čokolády, 1/2 balíčka prášku do pečiva

Krém: 8 plátkov želatíny, 500 g bieleho jogurtu, 200 ml smotany na šľahanie, 100 g kryštálového cukru, šťava z 1/2 citróna, 1 kg zrelých broskýň. Želé: 400 ml pomarančovej šťavy, 2 balíčky čírej želatíny, 2 PL kryštálového cukru, 2 pomaranče, nasekané pistácie

Postup: Vajcia, cukor, olej a vodu vyšľaháme do peny. Vmiešame čokoládu, múku s práškom do pečiva. Cesto rozotrieme na plech vyložený papierom pečenie pečieme pri 180 °C 25 min. Broskyne sparíme ošúpeme, nakrájame na plátky, ktoré rozložíme na upečené cesto. Plátky želatíny rozpustíme vo vode. Jogurt zmiešame s cukrom a citrónovou šťavou. Smotanu ušľaháme, vmiešame do nej želatínu, pomaly vlejeme jogurt a premiešame. Zmes vylejeme na koláč a dáme stuhnúť do chladničky. Z pomarančovej šťavy, tortového želé, cukru pripravíme želatínovú polevu. Koláč polejeme želatínou a ozdobíme mesiačikmi pomarančov a nasekanými pistáciami.