Suroviny (8 osôb): Cesto: 1 balíček lístkového cesta 1 žĺtok na potretie, Náplň 400 g malín, 4 bielky, 6 PL kryštálového cukru, 1 balíček vanilkového cukru
Postup: Cesto rozvaľkáme na plát, nožom ho rozdelíme na 3 rovnako veľké časti. Preložíme na plech, potrieme rozšľahaným vajcom, pečieme vo vyhriatej rúre pri 200 °C. Z bielkov vyšľaháme sneh, pridáme 2 PL cukru a opäť vyšľaháme. Maliny opláchneme, necháme odkvapkať, rozdrvíme ich vidličkou, zmiešame so zvyšným kryštálovým a vanilínovým cukrom. Na záver vmiešame sneh. Vychladnuté pláty pozdĺžne rozkrojíme, spojíme, naplníme malinovou penou. Potom narežeme na menšie kúsky pomocou pilníkového nožíka.