Suroviny: 250 g strúhaného kokosu, 400 g práškového cukru, 100 g sušeného mlieka, 1 sladké kondenzované mlieko (Salko), 1 PL mlieka
Krém: 250 g práškového cukru, 200 g stuženého tuku, 8 PL mlieka, 3 balíčky čokoládového pudingu
Poleva: 200 g čokolády na varenie, 50 g stuženého tuku
Postup: Zo Salka, sušeného mlieka, kokosu a cukru vypracujeme hladké cesto a rozdelíme ho na 3 časti.
Krém: V mlieku rozmiešame pudingové prášky a cukor, pridáme tuk a nad parou za stáleho miešania uvaríme hustý krém.
Dosku posypeme práškovým cukrom (v tvare a veľkosti plechu). Tretinu cesta na cukre rozvaľkáme a pomocou valčeka ho prenesieme na plech. Na cesto natrieme polovicu krému. Postup opakujeme s 2. časťou cesta, natrieme ju krémom a zakryjeme rozvaľkanou 3. časťou cesta. Nad parou roztopíme čokoládu, pridáme tuk a dohladka vymiešame. Polevu nalejeme na rezy a dáme do chladu stuhnúť.