Suroviny (na jeden plech): Cesto: 280 g hladkej múky, 140 g masla, 80 g práškového cukru, 3 žĺtky
Navrch: 200 g práškového cukru, 140 g mletých vlašských orechov, polovice orechov na zdobenie
Postup: Dosku posypeme múkou, pridáme cukor, žĺtky a na kúsky pokrájané zmäknuté maslo. Vypracujeme hladké cesto, ktoré odložíme asi na 1/2 hodinu do chladničky. Z bielkov a cukru ušľaháme tuhý sneh, primiešame mleté vlašské orechy. Cesto rozvaľkáme na tenkú placku, povykrajujeme tenké kolieska, ktoré poukladáme na plech vyložený papierom na pečenie. Cukrárenským vreckom dáme na každé koliesko sneh a navrch položíme polovicu orecha. Pečieme v rozohriatej rúre pri 180 °C asi 15 - 20 minút.