Suroviny: 5 vajec, 5 PL cukru, 5 PL múky, 1 prášok do pečiva, jahodový džem, 1 jahodový puding, 500 ml mlieka, 3 PL cukru, 200 g masla, 20 g práškovej želatíny, 250 ml kyslej smotany, 2 biele jogurty, 2 vanilkové cukry
Postup: Žĺtky s cukrom vyšľaháme, pridáme múku s kypriacim práškom a sneh z bielkov. Dáme na plech a upečieme. Vychladnuté natrieme džemom, naň nahusto poukladáme jahody. Uvaríme puding, do horúceho vmiešame maslo a 10 g napučanej želatíny. Teplý krém vylejeme na jahody. Smotanu a jogurty vyšľaháme s vanilkovým cukrom a 10 g želatíny. Zmesou oblejeme koláč, necháme stuhnúť a ozdobíme šľahačkou a jahodami.