Suroviny (pre celú rodinu): 4 PL polohru bej múky, 1 kypriaci prášok, 4 vajcia, 4 PL kryštálového cukru.

Krém: 250 g višní, 500 g tvarohu, 2OO ml kyslej smotany, 150 g práškového cukru, 200 ml smotany na šľahanie, 100 ml mlieka, 30 g mletej želatíny:

Postup: Žĺtky vymiešame s cukrom dopenista a po častiach k nim zľahka zapracujeme sneh vyšľahaný z bielkov. Primiešme múku preosiatu s kypriacim práškom, vuypracujeme cesto, ktoré vylejeme na plech vyložený papierom na pečenie a upečieme. Tvaroh vymiešame s kyslou smotanou a cukrom. Smotanu vyšľaháme, opatrne primiešame k tvarohu, pridáme odkôstkované višne a vo vlažnom mlieku rozpustenú želatínu. Upečený plát cesta po vychladnutí pozdĺžne prekrojíme na polovicu. Krém navrstvíme na jednu polovicu, prikryjeme ho druhou a mierne pritlačíme. Zákusok zakryjeme alobalom a dáme na niekoľko hodín (3 - 4) do chladničky. Krájame horúcim nožom na úhľadné kocky, ktoré ľubovoľne ozdobíme.