Suroviny: 250 ml studenej vody, 150 g bravčovej masti, 150 g hladkej múky, 6 vajec

Plnka: 450 g kryštálového cukru, 1,2 l mlieka, 180 g Zlatého klasu, 3 lyžice kakaa, 300 g Palmarinu, 500 ml smotany na šľahanie.

Postup: Do vody dáme masť a spolu povaríme. Potom pomaly za stáleho miešania pridávame múku. Zmes odstavíme a necháme vychladnúť. Do vychladnutej masy pridávame po jenom vajcia a dobre vymiešame. Cesto rozdelíme na dve polovice a jednotlivo ich upečieme na vymastenom plechu pokropenom studenou vodou. Cesto rozotrieme na celú plochu a takisto ho pokropíme studenou vodou. Plech vložíme do vyhriatej rúry a pečieme pri teplote 220 °C 20 minút. Cukor skaramelizujeme v hlbokej panvici. Potom pridávame pomaly 600 ml mlieka, Zlatý klas, kakaový prášok a prilejeme do karamelovej masy. Spolu varíme na hustý puding, necháme vychladnúť. Do vychladnutej masy pridáme zmäknutý Palmarin a premiešame. Smotanu ušľaháme dotuha. Na jeden plát cesta rozotrieme karamelovú plnku, na ňu dáme vyšľahanú smotanu a prikryjeme druhým plátom cesta. Koláč posypeme práškovým cukrom a odložíme na chladné miesto.