Suroviny: 500 g hovädzieho mäsa, 500 g bravčového mäsa, 1 cibuľa, 1 konzerva šampiňónov, 1 konzerva kukurice, 1 pór, 250 g uvarenej fazule, 5 strúčikov cesnaku, 1 fľaša svetlého piva, soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, majorán, rasca, soľ, 1 PL kečupu, olej, hladká múka
Postup: Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme na kocky nakrájané hovädzie mäso, opekáme 5 m, pridáme na kocky nakrájané bravčové mäso, soľ, korenie, rascu, zalejeme pivom. Keď je mäso takmer mäkké, pridáme nakrájaný pór, šampiňóny, mletú papriku, krátko varíme. Na záver pridáme fazuľu, kukuricu, kečup, podľa potreby zahustíme múkou.