Suroviny (pre 4 osoby): 1 menšie morčacie prsia, 2 polievkové lyžice polohrubej múky, 2 polievkové lyžice slnečnicového oleja, 25 g masla, 1 menšia cibuľa, 250 g malých šampiňónov, 2 čajové lyžičky kremžskej horčice, 1 čajová lyžička oregana, 150 ml kuracieho vývaru, 2 polievkové lyžice kyslej smotany, 4 polievkové lyžice červeného sladkého vína, soľ, mleté čierne, korenie, 2 polievkové lyžice petržlenovej vňate

Postup: Rezne zbavené kože dáme medzi dva hárky kuchynskej priesvitnej fólie a opatrne vyklepeme na hrúbku asi 5 mm. Múku zmiešame s trochou soli a trochou mletého čierneho korenia, obalíme v nej rezne a zvyšky otrasieme. Vo veľkej panvici zohrejeme olej a maslo. Vložíme morčacie rezne v jednej vrstve a pražíme 4 minúty z každej strany. Preložíme ich na tanier a dáme na teplé miesto. Do panvice vložíme nadrobno posekanú, cibuľu a jemne pražíme asi 3 minúty. Pridáme šampiňóny posekané nadrobno a pražíme ešte minútu. Primiešame víno a necháme 2 minúty vrieť, potom vmiešame horčicu, oregano a vývar. Rezne vrátime do panvice a jemne prihrievame ešte 4 minúty. Dierkovanou lyžicou preložíme rezne a šampiňóny na tanier. Do omáčky primiešame smotanu a opäť prehrejeme Dochutíme soľou a mletým čiernym korením. Medajlónky ozdobíme posekanou petržlenovou vňaťou.