Suroviny (4 porcie): 6OO g kuracích pŕs, 4 citróny (môžu byť limetky, pomaranče, grepy/, 1 malý ananás, 2 cibuľky, zväzok petržlenovej vňate, 2 - 3 Pl olivového oleja, mleté čierne korenie, soľ
Postup: Mäso umyjeme, rozdelíme na 4 porcie a necháme najmenej 30 minút marinovať v šťave z dvoch citrónov. Zvyšné citróny a ananás nakrájame na plátky. Marinované mäso na povrchu narežeme, rozložíme na 4 namočené a vyžmýkané hárky papiera na pečenie, osolíme a do zárezov vložíme striedavo plátky citróna a ananásu. Posypeme posekanou petržlenovou vňaťou, cibuľkou a korením, pokvapkáme olivovým olejom a balíčky uzavrieme. Pečieme v rúre 15 - 20 minút pri teplote 200 °C.