Suroviny: 100 g jahňacieho mäsa zo stehna, 2 strúčiky cesnaku, 3 PL oleja, 1 PL červeného vinného octu, 1/2 ČL mletého ďumbiera. 1/2 ČL kurkumy, 1/2 čl drvenej rasce, 1/4 l kajenského korenia, soľ, citrónové plátky

Postup: Mäso zbavíme veľké kostí a tuku, nakráájame ho na 3 cm kocky. Ošúpeme a najemno nakrájame cesnak. V mise premiešame olej ocot, cesnak, ďumbier, rascu kajenské korenie a soľ. Do marinády vložíme nakrájané mäso a mecháme ho 15 minút marinovať. Odkvapkané kúsky mäsa potom ponapichujeme na grilovacie ihly a opečieme na panvici. Mäso pečieme 7 minút z každej strany. Hotové jedlo servírujeme s plátkami citróna a ryžou.