Suroviny (3 porcie): 600 g hovädzej sviečkovice, 60 g husacej pečene, 4 PL tuku, 1 PL worcesterskej omáčky, 4 sterilizované šampiňóny, 100 ml červeného vín, 2 Pl kečupu, vývar z kostí, mleté čierne korenie, soľ

Postup: Sviečkovicu pokrájame na rezne hrubé 2 cm, mierne naklepeme, osolíme, okoreníme. Husaciu pečeň nakrájame na plátky, s mäsom opečieme 5 m s každej strany na horúcom tuku. Vyberieme ma tanier, prikryjeme. Do výpeku pridáme omáčku, kečup, dolejeme vínom, vložíme šampiňóny nakrájané nadrobno. Podlejeme podľa potreby vývarom, varíme až tuk vypláva na povrch. Na tanieri rezy obložíme plátkami pečene, polejeme šťavou. Podávame so zemiakmi v rôznej úprave a zeleninovým šalátom.