Suroviny: 3 PL olivového oleja, 2 cibule, 100 g koktailových paradajok, 15 ks šampiňónov, 3 PL sterilizovanej kukurice, 1 väčší paradajkový pretlak, 5 - 10 strúčikov cesnaku, 100 g údeného tofu, 1 ČL sušenej bazalky, 1 ČL oregana, 1 ČL soli, 1 ČL kryštálového cukru, 1 balík grahamových cestovín

Postup: Na oleji opražíme nakrájanú cibuľu, cesnak, pridáme bazalku, oregano, krátko miešame. Paradajky prekrojíme napoly , šampiňóny nakrájame na plátky, pridáme k cibuli s cesnakom. Do zmesi prisypeme kukuricu, vmiešame paradajkový pretlak, podlejeme trochou vody, 15 m dusíme. Pridáme nastrúhaný syr, dochutíme soľou, cukrom. cestoviny uvaríme v slanej vode, scedíme, premiešame s udusenou zmesou.