Suroviny ( pre 4 osoby): 1 PL ryžového octu, 1 PL olivového oleja, 4 PL nízkotučnej smotany, 1 ČL posekaného rozmarínu,, 1 strúčik cesnaku, 1/4 ČL soli, 2 tekvičky, 2 červené papriky, 1 šalotka, 4 pšeničné tortily, 1 PL pokrájaného petržlenu
Postup: V miske zmiešame olej, ocot, rozmarín, cesnak a soľ. Tekvičky rozrežeme naprieč a pozdĺžne nakrájame na plátky veľkosti O,5 cm. Každú papriku nakrájame na 8 kúskov a cibuľu na 16 dielikov. Na plechu zmiešame zeleninu s olejovou zmesou a pečieme ju v rúre pri teplote 200 st. C asi 30 minút. Tortily pokvapkáme vodou, poukladáme na seba, zabalíme do alobalu a posledných 5 m. ich zohrievame v rúre spolu so zeleninou. Tortily potrieme smotanou, pridáme zeleninu, po bokoch zahneme a zavinieme. Každú pokrájame na 3 kusy.