Suroviny (4 porcie): 1 balíček ryžových rezancov alebo tenkých rezancov do polievky, 1 čínska kapusta, 1 paprika, 1 pór, 1 cibuľa 2 strúčiky cesnaku, 2 čili papričky, 4 PL oleja, 2 PL sójovej omáčky, 1 PL korenia karí, mleté čierne korenie, soľ
Postup: Rezance uvaríme podľa návodu na obale, zlejeme a necháme odkvapkať. Z kapusty odstránime zvädnuté listy a nakrájame ju na rezance. Papriku očistíme, nakrájame na rezance, pór očistíme, nakrájame na plátky, cibuľu a cesnak očistíme a nadrobno nakrájame. Čili papričky prekrojíme, vyrežeme žilky aj s jadierkami a najemno nasekáme. V pekáči zohrejeme polovicu oleja, zeleninu za stáleho miešania opečieme, zalejeme sójovou omáčkou, necháme prevrieť, vyberieme a odložíme na teplé miesto. V pekáči zohrejeme zvyšok oleja, vmiešame odkvapkané rezance, opečieme, poprášime korením karí, premiešame so zeleninou, podľa potreby dochutíme soľou a korením.