Suroviny: 600 g bravčovej panenky, 1 cibuľa, 2 papriky, 2 paradajky, 200 g červenej fazule a 100 g bielej fazule z konzervy, 5 strúčikov cesnaku, 150 g kečupu, 150 g kukurice z konzervy, 400 g dusenej ryže, 100 g dusenej divej ryže, po 1 viazaničke bazalky a petrženovej vňate, soľ, korenie, čili paprika, olej
Postup: Bravčovú panenku nakrájame na plátky, postláčame dlaňami a napichujeme na ražeň. Na každý dáme 3 plátky mäsa. Osolíme, okoreníme a obe strany opečieme na rozpálenom oleji dočervena.
Ragú: Nadrobno nasekanú cibuľu mierne osolíme a osmažíme na oleji. Pridáme 2 papriky narezané na krúžky a paradajky nakrájané na malé kocky. Ochutíme korením, čili paprikou a všetko dôkladne prevaríme. Pridáme oba druhy fazule a primiešame kečup. Ochutíme nastrúhaným cesnakom, vmiešame kukuricu. Privedieme do varu.
Príloha: Premiešame oba druhy dusenej ryže s drobno nasekanými lístkami bazalky, petržlenovou vňaťou a pažítkou. Ryžu upravíme na tanieri do kopčekov, na ne položíme mäso na ražni a napokon ragú. Ozdobíme lístkami bazalky a pažítkou.