Bravčové mäso so špenátom

Hodnotenie používateľov: 5 / 5

Hviezdy sú aktívneHviezdy sú aktívneHviezdy sú aktívneHviezdy sú aktívneHviezdy sú aktívne
 

Suroviny: 500 g bravčového mäsa z pliecka, 30 g masti, 20 g cibule, soľ, 2 dl mlieka, 30 g hladkej múky, postrúhaný muškátový oriešok, čierne korenie, 20 g masla, 200 g mrazeného špenátu

Postup: Umyté mäso pokrájame na plátky a na horúcom oleji opečieme. Na zvyšku masti speníme cibuľu, pridáme k mäsu, podlejeme vodou a dusíme. Keď je mäso takmer mäkké, pridáme mlieko, v ktorom sme rozmiešali nasucho opraženú múku. Pridáme pokrájaný špenát a spolu podusíme. Nakoniec pridáme korenie, muškátový oriešok a maslo.

 


AdSense