Suroviny (pre 4 osoby): 450 g bravčového pliecka bez kosti, 4 PL trstinového cukru, 4 PL sójovej omáčky, 2 PL škrobovej múčky, 4 mrkvy, 100 g cukrového hrášku, 4 PL oleja, 175 ml kuracieho vývaru, 3 PL pražených búrskych orieškov

Postup: Mäso nakrájame na kocky. V mise premiešame cukor, sójovú omáčku a škrobovú múčku. V zmesi mäso obalíme. Pri izbovej teplote necháme 15 minút marinovať. Mrkvu očistíme a nakrájame na 5 mm hrubé plátky. Hrachové strúčky umyjeme a odrežeme im špičky. Na panvici rozpálime olej a mäso dáme do panvice. Opekáme ho na strednom ohni 4 minúty. Mrkvu a vývar pridáme k mäsu, znížime teplotu a dusíme zeleninu 10 minút. Pridáme hrachové strúčiky a dusíme ďalšie 2 minúty do chrumkava. Na záver prilejeme do panvice marinádu a 2 minúty varíme, kým omáčka nezhustne. Všetko dáme do misy a posypeme orieškami.