Suroviny (4 porcie): 4 plátky bravčového karé, 200 ml mäsového vývaru, 100 g syra Bambino, 150 g čerstvých šampiňónov, 150 ml mlieka, citrónová šťava, mladá cibuľka, hladká múka, mletá červená paprika, mleté čierne korenie, soľ, olej
Postup: Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme a posypeme mletou paprikou a necháme aspoň 30 minút odležať. Potom plátky obalíme v hladkej múke a opečieme na rozohriatom oleji z oboch strán. Mäso preložíme do pekáča, podlejeme vývarom a dáme do rúry. Elektrická rúra 160 °C, teplovzdušná 145, plynová stupeň 2 - 3. Čas pečenia 15 minút. Kým je mäso v rúre, pripravíme omáčku. Nadrobno pokrájanú cibuľu podusíme na oleji, pridáme očistené, pokrájané šampiňóny a udusíme ich domäkka. Zmes osolíme, okoreníme a za stáleho miešania pridáme syr. Keď sa roztopí, prilejeme mlieko a krátko povaríme. Nakoniec omáčku ochutíme pár kvapkami citrónovej šťavy.