Bravčovina so zeleninou

Hodnotenie používateľov: 5 / 5

Hviezdy sú aktívneHviezdy sú aktívneHviezdy sú aktívneHviezdy sú aktívneHviezdy sú aktívne
 

Suroviny (4 osoby): 400 g bravčového mäsa, 200 g stonkového zeleru, 2 mrkvy, 100 g č. olív, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, soľ, čerstvý tymian, mleté čierne korenie, olej, 100 ml bieleho vína

Postup: Cibuľu, cesnak nakrájame nadrobno. Umyté, osušené mäso nakrájame na kocky, očistené zemiaky, mrkvu na kolieska. Na oleji speníme cibuľu, cesnak, pridáme mäso, niekoľko min opekáme, pridáme nakrájaný zeler, mrkvu, ochutíme soľou, korením, pridáme tymian. Zmes zalejeme vínom, podľa potreby pridáme vodu, dusíme domäkka, potom pridáme olivy.

Podávame s čiernym chlebom alebo opekanými zemiakmi.

 


AdSense