Suroviny (6 osôb): Cesto: 1 téglik bieleho jogurtu, 175 g mäkkého masla, 175 g kryštálového cukru, 280 g hl. múky, 1 bal. prášku do pečiva, 4 vajcia, 1 PL postrúhanej pomarančovej kôry, tuk, múka, práškovým cukor

Postup: Mäkké maslo vyšľaháme s cukrom, postupne pridávame vajcia šľaháme, až je zmes krémová. Múku zmiešame s práškom do pečiva, po častiach zapracujeme do zmesi, pridáme jogurt, pomarančovú kôru premiešame.

Formu na biskupský chlebík vymastíme, vysypeme hrubou múkou, nalejeme cesto, dáme piecť pri 200 st. Po 5 min znížime teplotu na 170 st. Upečenie si overíme vpichnutím špajdle do cesta po 35 min.

Chlebík vyklopíme na mriežku vychladnúť, posypeme práškovým cukrom.