Údené mäso s kelom

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 porcie): 600 g údeného mäsa, pár zrniek celého čierneho a nového korenia, 1 kg kelu, 2 cibule, koreňová zelenina do polievky, 2 cibule, 2 PL masla, soľ, mleté čierne korenie, O,5 l mäsového vývaru, 2 PL horčice

Postup: Mäso umyjeme, osušíme. Kel očistíme, umyjeme a nakrájame na rezance. Cibuľu očistíme, nakrájame, zeleninu do polievky očistíme, nakrájame na kocky. Do veľkého hrnca vlejeme dostatočné množstvo studenej vody, vložíme mäso, pridáme pár zrniek čierneho korenia, nového korenia, osolíme, uvaríme domäkka. Na panvici zohrejeme maslo, pridáme cibuľu, opražíme, vmiešame horčicu, nakrájanú polievkovú zeleninu, kel, podlejeme vývarom, ktorý sme pripravili podľa návodu na obale. Udusíme, podľa potreby ochutíme soľou, korením. Podávame s nakrájaným údeným mäsom a tmavým chlebom

 


AdSense