Fašírka zapekaná s karfiolom

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny: 1 karfiol, 250 g uvarenej ryže, 300 g miešaného mletého mäsa, 2 vajcia, 200 ml, smotany na varenie, 100 g strúhaného syra 1 cibuľa, soľ, muškátový orech, mletá červená paprika, olej, strúhanka

Postup: Karfiol rozobratý na ružičky uvaríme v slanej vode. Pekáč vymastíme olejom, vysypeme strúhankou. Polovicu scedeného karfiolu dáme do pekáča, pridáme polovicu uvarenej ryže, mleté mäso, dochutíme soľou, korením, muškátovým orieškom. Nakrájanú cibuľu speníme na oleji, rozdelíme na mäso v pekáči. Pridáme druhú polovicu ryže, karfiol, všetko zalejeme smotanou rozšľahanou s vajcami. Povrch posypeme syrom, pečieme pri 180 st. 25 - 30 minút.

 


AdSense