Zámocký plnený rezeň

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny: 4 bravčové rezne, 4 plátky šunky, 4 plátky tvrdého syra, citrón, kápia, ananás, mleté čierne korenie, múka, soľ, tuk

Postup: Rezne jemne naklepeme, okraje narežeme (aby sa neskrútili), osolíme a rovnomerne posypeme mletým čiernym korením. Na polovičky rezňov položíme plátky šunky, syra a kapiu. Druhé polovice preložíme a ihlicami rezne zopneme. Na rozohriatom tuku ich rýchlo opečieme dočervena na oboch stranách. Potom rezne preložíme do pekáča, zalejeme výpekom a za občasného podlievania vodou dopečieme. Mäkké rezne preložíme na teplé taniere, ozdobíme kolieskami citrónu, plátkami ananásu a polejeme výpekom, ktorý sme zahustili múkou. Podávame so zemiakmi.

 


AdSense